Sant Pol de Mar va acollir diumenge la penúltima prova del circuit català de triatló en la distància esprint (750 m, natació; 20 km, ciclisme; 5 km, cursa a peu).

El triatleta de Santpedor Pau Noguera (Eix de Navàs) va ser el millor bagenc classificat amb la 25a posició absoluta i la primera en la categoria cadet. També bona actuació de Jordi Vidal del CN Minorisa amb el 29è lloc. Ferran Balcells, de l'Eix de Navàs, va ser 39è; Amand Redondo, del CN Minorisa, 41è a la general i primer en veterans 2. Altres participants de casa nostra van ser: Joel Sibila (CERR Igualada), 63è; Sergi Burón (CERR), 72è; Marc Relaño (CERR), 77è; Samuel Delgado (CERR), 87è; Sebi Pujol (CN Minorisa), 103è; David Sevilla (CAI Petromiralles), 105è; Miquel Esteban (Ateneu Les Bases), 117è; Juan González (CA Olesa), 118è; Jordi Comas (Eix de Navàs), 123è; Lluís Barnaus (Cube), 165è, i Álex Camins (CN Minorisa), 170è. Entre les fèmines, segona plaça en veteranes 2 i 27a a la general d'Assumpta Castelltort (CERR).

Per equips, el CN Minorisa Farmàcia Rosa Arroyo va ser 9è amb els temps de Jordi Vidal, Amand Redondo i Eusebi Pujol, seguits de l'Eix de Navàs amb Pau Noguera, Ferran Balcells i Jordi Comas. Catorzena plaça per al CERR Igualada amb Joel Sibila, Sergi Burón i Marc Relaño.