Sergio Busquets va signar ahir al migdia la seva renovació com a jugador del FC Barcelona fins al 30 de juny del 2021, amb opció a dues temporades més en funció dels partits disputats. A més, la seva clàusula de rescissió es fixa en 200 milions d'euros. El de Badia va ser substituït ahir en el partit de lliga davant l'Atlètic a causa d'un procés febril. Tot i això, res li ha impedit fer efectiva la seva renovació, acompanyat del president Bartomeu a les oficines del club.

Amb 28 anys és el tercer capità del Barça i ja acumula 390 partits amb el primer equip. Busquets ha marcat 12 gols des del seu debut la temporada 2008-09 a les ordres de Pep Guardiola. En aquestes vuit temporades, ara la novena, el de Badia ha marcat 12 gols i s'ha convertit en una peça imprescindible per a tots els entrenadors que han passat per la banqueta blaugrana. També a la selecció espanyola, on ha guanyat un Mundial i una Eurocopa.

Sens dubte, Sergio ha viscut els millors anys del club culer amb el qual pot presumir d'haver conquistat 3 Lligues de Campions, 6 Lligues nacionals, 4 Copes del Rei, 3 Mundials de Clubs, 3 Supercopes d'Europa i 5 Supercopes d'Espanya en vuit temporades.

Després de signar la seva renovació, Busquets va atendre la televisió del club, on va expressar la seva satisfacció. "Estic il·lusionat per seguir vinculat al club de la meva vida. Espero que durant aquest nou contracte puguem celebrar molts èxits", va comentar abans de deixar palès que el Barça "és el millor equip del món". El 5 blaugrana té clar que "seria un somni retirar-me aquí, però tot depèn de com em trobi i de les lesions, d'això tracta el futbol".