El Club Esportiu Navàs, fundat el 1916, tindrà demà la jornada gran del seu centenari després de la visita, fa uns dies, del juvenil A del FC Barcelona. Demà, al costat del camp de futbol de Navàs, s'hi instal·laran inflables per als nens des de les 10 del matí, al passeig Circumval·lació. Hi haurà partits de veterans i, a les 14 hores, hi haurà el dinar: una arrossada.

Tot seguit es faran els actes més institucionals. A les 15.30 tots els expresidents vius rebran del club un reconeixement per la seva tasca a l'entitat. Són Agustí Vall, Ramon Safont, Josep Rosell, Josep Suñé, Joan Vilaredas, José Melero, Fermín Pérez, Pasqual Suades, Emilio Gómez, Climent Bargués, Francisco Molina i Antonio Arco. El següent a ser homenatjat serà el soci número 1 de l'entitat, que és Josep Aparici.

El moment emotiu que seguirà serà l'estrena de l'himne del CE Navàs, del qual n'ha estat autor Guillem Obradors. Ell cantarà la peça amb Carla Galiot i amb la Coral Nova de Navàs, que hi posarà els cors. Tot seguit, hi haurà els parlaments: el de l'actual president del Navàs, Josep Antoni Pérez, el del delegat de la Federació Catalana de Futbol, Esteve Olivella, i el de l'alcalde de la població, Jaume Casals.

El colofó serà, des de les 17.30 hores, un partit de juvenils entre els equips del Sallent i del CE Navàs. Durant la tarda és possible que es disposi de la presència al camp d'Andreu Subíes, el president de la FCF. Durant tot el dia hi haurà a la instal·lació una exposició gràfica amb imatges dels 100 anys de vida del CE Navàs, un club modest que ha mantingut encesa la flama del futbol al poble i que celebra amb il·lusió aquest aniversari.