El pilot d'Olost de Lluçanès Josep Maria Membrado, de l'Escuderia Gironella, i el seu copilot Jordi Vilamala seran a la vuitena edició del ral·li Vidreres-Maçanet de la Selva, que es farà demà a la comarca gironina de la Selva.

Aquesta cursa serà la quarta prova vàlida per a la copa Catalana de l'especialitat i per al campionat absolut de ral·lis, i disposarà de dues especials cronometrades que es disputaran tres vegades cadascuna. En total, seran 59,70 quilòmetres de recorregut, que seran decisius per establir les classificacions dels equips que competeixen en diferents campionats.

Membrado afronta la prova amb motivació i amb l'esperança de fer una bona actuació, i va declarar que "repetir el podi de l'any passat seria fantàstic, i sortirem a competir amb aquesta intenció. A Cervera vam tenir bones sensacions, i esperem repetir en unes pistes diferents de les de la prova lleidatana". Per a l'olostenc, un bon resultat a Vidreres seria una empenta gairebé definitiva per assolir els objectius d'enguany.