El Palau d'Esports de la Seu és el marc de la 28a final del torneig de la Lliga Catalana femenina. A les 12.30 hores s'enfrontaran l'equip local del Cadí amb l'Spar City Lift Girona, els dos equips catalans a la màxima categoria estatal.

El Cadí és l'actual campió, atès que es va imposar per 53-69 al pavelló de Fontajau i s'adjudicava la seva segona Lliga Catalana. Pel que fa al partit de demà serà ofert per Televisió de Catalunya a través del seu canal Esport 3.

En els darrers dies, el Cadí ha fet dos fitxatges per poder completar la seva plantilla de jugadores. Són la base Candice Warthen i la pivot portuguesa Luiana Livulo.

Pel que fa a Warthen, es tracta d'una directora de joc americana, de 24 anys i d'1,68 metres d'alçada. Té un poderós joc d'un contra un i és una gran defensora. Al darrer curs, a Finlàndia, va acabar com la segona millor anotadora a la lliga, amb 19 punts. Pel que fa a la pivot Livulo, té 25 anys i amida 1,90. Es va formar a la universitat d'UCLA i en la temporada passada va jugar a la lliga alemanya.