Manresa serà, els propers dies 6 i 7 d'octubre, la capital del futbol sala de Catalunya. El pavelló Nou Congost ha estat la seu escollida per a la final a quatre en categoria masculina i per a la final a dos en la categoria femenina. L'entrada a tots els partits serà gratuïta.

Cal recordar que el juny passat el pavelló del Pujolet va acollir un matx internacional amistós entre Catalunya i Hongria. Els partits de semifinals masculins de la Copa Catalunya, el dijous 6 d'octubre, seran: Castellar-Barça Lassa (19) i Manresa FS-Catgas Santa Coloma (21.15). L'endemà, a les 18.30, hi ha la final femenina entre el Rubí i el Penya Esplugues; la masculina és a les 21 hores. Ambdues les ofereix en directe Esports 3.

D'altra banda, el Manresa FS té aquest dissabte el segon partit de lliga a Segona B, a Santa Coloma de Gramenet, a la pista de La Unión (18.15 hores). La derrota al debut amb el CCR Castelldefels (2-4) és una exigència per reaccionar. Pel que fa al Sala 5 Martorell, els del Baix Nord reben el Catgas Energia a les 17.45 hores.