Els nostres tres equips de la Primera Catalana (Manresa, Avià, Igualada) tenen els seus partits en la jornada d'aquest dissabte, i per a tots ells els compromisos que els esperen aniran definint la posició en aquest inici de campionat.

El CE Manresa del tècnic olesà Dani Fernández va començar amb un mal resultat, la derrota a casa contra el Lloret. Però s'ha refet de forma contundent, amb victòria a Masnou (0-2) i clara golejada amb el Sant Joan de Montcada (6-2). Per al tècnic, "la reacció de l'equip ha estat molt bona després de la dutxa d'aigua freda del primer dia. Vam estar molt encertats diu-menge a casa, però crec que el partit més complet va ser el del Masnou". La visita d'avui a Sant Cugat posarà el conjunt manresà davant un rival que encara no ha aconseguit cap triomf.

"Però és un bon equip i és força compacte. Va aconseguir un empat al camp del Martinenc, va aconseguir un punt contra el Mollet i va perdre per la mínima a Horta". Es mantenen de baixa en l'equip del Manresa Dario i Maturana, i s'hi ha afegit Bernat Benito. En canvi qui tornarà és Josep Corbi.

Pel que fa a la UE Avià, aquest dissabte s'ha de desplaçar a Lloret, també en el grup 1 de Primera Catalana. Tot i perdre a Andorra (2-1), l'equip de la Selva acumula sis punts i no és un adversari en absolut fàcil per als jugadors de Pablo Becerril. Els del Berguedà han empatat els seus dos partits de lliga (encara en tenen un d'ajornat), ambdós com a locals, davant del Sants i del Girona.

En el grup 2, el CI Igualada no ha aconseguit tampoc encara cap victòria en les primeres jornades de competició. Va caure davant del Balaguer a les Comes (0-1), a casa del San Cristóbal (3-1) i va poder empatar (3-3) davant del Santboià, tot i anar perdent per 0-2. Avui jugarà a terres de l'Ebre davant un Jesús i Maria (18.30 h) que és al seu davant amb un parell de punts.

Ton Mayor, entrenador del CF Igualada, raona que "vam acabar animats l'altre dia després de fer la remuntada. Hem d'anar corregint alguns detalls, com ara les jugades a pilota parada del rival, que ens han causat massa problemes". De cara al partit d'avui a casa del Jesús i Maria s'espera trobar-se "un equip molt agressiu i un ambient hostil a la grada. Segur que jugaran físic i amb pilotes llargues, Haurem d'estar preparats per saber contrarestar aquest futbol".