L'entrenador francès del Reial Madrid, Zinédine Zidane, va lamentar ahir en roda de premsa l'absència de Casemiro, lesionat davant l'Espanyol amb una fissura al peroné esquerre, i va admetre que en la seva posició no hi ha cap substitut. Per tant, el tècnic blanc haurà d'improvisar en el partit de la lliga d'aquest vespre (20.45 h) davant Las Palmas. "La nostra idea sempre és la mateixa però podem jugar diferent. Segurament alguna cosa canviarà perquè no tenim Casemiro, però seguirem buscant la pilota per jugar a camp contrari", va manifestar.

Zidane tampoc no disposarà del també lesionat Marcelo, per la qual cosa s'espera el retorn de Fabio Coentrao als terrenys de joc. "S'entrena amb normalitat i està bé, potser li falta alguna cosa com és normal després de cinc mesos". Tot i les absències, el francès es va mostrar confiat en el fons d'armari del seu equip. "Tenim una plantilla molt àmplia i podem fer canvis". Així com va arribar a afirmar que ho superaran "amb tranquil·litat". A més, Zidane va parlar sobre Keylor Navas, de qui afirma que "és un jugador important, però també ho són Kiko Casilla i Rubèn, parlaré amb ells i veuré com ho organitzo. Per a mi també existeix la rotació a la porteria, com en els jugadors de camp.

Finalment, va recordar Messi i la seva lesió. "No vull cap lesió per a cap jugador. Messi és Messi, sabem el que pot aportar a aquest equip i el Barcelona és diferent quan hi és i quan no hi és".