Un dia rodó, en tots els aspectes, va servir ahir per commemorar els 100 anys de vida del Club Esportiu Navàs. El bon temps es va afegir a una jornada en la qual s'estrenava l'himne i es feia un homenatge als expresidents i al soci número 1 de l'entitat futbolística.

De bon matí es van instal·lar els inflables a l'exteiror del camp per als més petits i es van començar a jugar els partits de veterans. Hi va haver també una exposició amb les imatges històriques del club i, ja al migdia, es va fer l'arrossada. Una vegada va finalitzar l'àpat es va fer l'homenatge als expresidents, que no hi van poder ser tots: Agustí Vall, Ramon Safont, Josep Rosell, Josep Suñé, Joan Vilaredas, José Melero, Fermín Pérez, Pasqual Suades, Emilio Gómez, Climent Bargués, Francisco Molina i Antonio Arco. També va rebre un reconeixement Josep Aparici, que té el carnet de soci número 1 del CE Navàs.

Tot seguit es va fer l'estrena de l'hime, obra de Guillem Obradors. Ell mateix va cantar la peça amb Carla Galiot i amb la Coral Nova de Navàs, que hi va posar els cors.

De la federació catalana hi va ser el directiu Jaume Plaza, així com el delegat a la zona, Esteve Olivella, i el seu adjunt, Arcadi Prat. Tant el batlle Jaume Casals com Josep A. Pérez es van felicitar per la festa de l'aniversari. Un partit disputat pels juvenils del Sallent i del Navàs va posar punt final a la jornada.