L'Espanyol arriba al partit contra el Celta amb la moral pels núvols després d'aconseguir la primera victòria del curs contra l'Osasuna, i confia certificar el seu creixement davant de la seva afició, que espera allargar la bona dinàmica a casa.

El triomf ha dissipat els fantasmes de l'inici de Lliga de l'equip de Quique Sánchez Flores. El tècnic insistirà en la seva idea de joc, que millora jornada a jornada. L'entrenador continua sense poder disposar de l'extrem argentí Pablo Piatti, amb un trencament muscular al soli. Respecte a l'anterior convocatòria de Lliga, cauen el central argentí Demichelis i el davanter Álvaro Vázquez, exclusivament per decisió tècnica, mentre que les novetats són els laterals esquerres Rubén Duarte i Aarón, amb fitxa del filial però habitual a la primera plantilla, però tot apunta que seguirà amb el mateix onze de les passades jornades.

Els precedents entre els dos conjunts, al feu blanc-i-blau, són molt favorables per a l'amfitrió. En les sis últimes visites del Celta els resultats per al bloc català són de cinc victòries i un empat. El Celta de Vigo visitarà l'Espanyol amb l'objectiu de ratificar la victòria aconseguida dimecres passat davant de l'Sporting, la primera de la temporada per a l'equip dirigit per Berizzo, que buscarà a més posar fi al malefici de Cornellà-el Prat, on fins ara no ha guanyat mai. El triomf obtingut davant de l'Sporting ha tingut un important efecte balsàmic tant per a la plantilla com per a un sector de celtisme, que ja començava a dubtar del rendiment d'un equip que segueix acusant en excés la marxa de Nolito i la lesió del xilè Fabián Orellana. El Celta encara davant l'Espanyol el seu quart partit en dotze dies, encara que el tècnic argentí no farà en aquesta ocasió gaires canvis en la seva alineació, ja que, a més de l'entrada de Marcelo Díaz per Hernández, només s'espera la tornada de Jonny a la defensa, de la qual cauria el capità Hugo Mallo. El dubte, per tant, és saber si Jonny, titular indiscutible, jugarà en el lateral esquerre o en el dret.