El CE Manresa no va poder sumar la tercera victòria consecutiva i va perdre amb tot mereixement al camp del Sant Cugat. Els homes de Dani Fernández van començar el partit amb un bon nivell però es van trobar amb un Sant Cugat que va reaccionar ràpidament. Javi Rebollo va aprofitar una bona combinació entre Dani Muela i Peña per marcar el 0-1. Semblava que ja s´havia fet el més complicat, però no va ser així.

Els vallesans no van rendir-se i en sis minuts van capgirar el resultat i van establir el 2-1 definitiu. Al minut 17 Javi Ruiz empatava i poc després Rubén feia un gran xut amb la cama esquerra per marcar el 2-1. Tota la bona feina se n´anava en orris amb sis minuts de desconnexió.

El Sant Cugat va saber jugar molt bé les seves armes contra un Centre d´Esports que tenia molta possessió però que no creava gai-re perill a la porteria defensada per Juanmi. Els locals, ben replegats en defensa, intentaven crear perill al contracop. A la segona meitat el domini dels manresans va ser més clar, però amb poques idees en atac. El Sant Cugat es defensava amb ordre i es mostrava segur. Ja al tram final Dani Fernández arriscava amb l´entrada de Javi López i Corbi per cercar l´empat, però la sort no els va somriure.

Després de sumar dues derrotes en quatre partits, els homes de Dani Fernández rebran diumenge que ve al Nou Estadi, a partir de les 12 del migdia, un Tona que encara no ha sumat cap punt i que avui juga contra el potent Horta.