Quan l'Espanyol tenia almenys un punt assegurat en el seu partit amb el Celta, dos gols de l'equip de Vigo en temps de descompte van ser un càstig dur per a l'equip de Quique Sánchez Flores. Malgrat la victòria de dijous a Pamplona, els blanc-i-blaus cauen a la zona de descens (són tercers per la cua) a causa de la derrota d'anit.

Primer Giuseppe de Rossi, i un parell de minuts més tard Pione Sisto, jugador danès, van deixar els locals sense cap punt. Es pot dir que el resultat va ser injust per a un Espanyol que no va estar brillant però que havia sabut contenir el joc de combinació dels gallecs, que havia estat estèril de cara al marcador del matx fins al gol de Rossi, que va rebre una passada llarga i, amb una gran vaselina, va marcar tot deixant assegut Diego López. L'Espanyol no s'havia refet i abans del xiulet final, i quan passaven tres minuts del temps reglamentari, va rebre el 0-2.

El partit havia estat discret, amb uns i altres mostrant poca vocació ofensiva, tot i que el Celta va ser el que va tenir més la iniciativa i es va acostar amb més perill. Però al davant es va trobar amb un Diego López que va ser una muralla per als de Vigo, fins als darrers minuts. L'Espanyol continua sense poder guanyar com a local i el revés és important en la voluntat de l'equip de Cornellà-el Prat de sortir dels darrers llocs de la classificació, en un inici que es complica.