Marc Márquez va donar ahir un cop sobre la taula en guanyar la carrera de MotoGP del Gran Premi de Motorland Aragó. El de Cervera es va retrobar amb una victòria que no aconseguia des de Sachsenring (Alemanya) i que a Espanya se li havia negat des de la carrera del País Valencià del 2014. Jorge Lorenzo (Yamaha) va ser segon, cosa que va desplaçar el seu company d'equip Valentino Rossi a la tercera posició, fet que va permetre al pilot del Repsol Honda augmentar l'avantatge 52 punts en la classificació general.

Tot i la victòria, Márquez no ho va tenir fàcil als primers revolts amb un Lorenzo i un Maverick Viñales (Suzuki) molt combatius. Però el de Cervera va treure el seu posat més agressiu i abans d'acabar la primera volta ja era primer. Amb el millor temps, el de Repsol Honda liderava la carrera en la segona volta, quan un error que gairebé el va fer caure va permetre a Viñales, Lorenzo, Rossi i Dovizioso superar-lo. A partir d'aquí, el cerverí va haver de tornar a començar. Abans del cinquè gir, ja havia superat Dovizioso. D'altra banda, el seu gran rival, Rossi, anava guanyant posicions al davant. Va ser llavors quan Márquez va reaccionar i a la volta següent es va avançar Lorenzo per evitar l'escapada de Viñales i Rossi. En el dotzè gir, el de Cervera va dur a terme l'avançament de la victòria sobre l'italià Rossi.

Binder, campió a Moto3

La categoria de Moto3 ja té campió del món gràcies a la segona posició del líder, Brad Binder (KTM). L'espanyol Jorge Navarro, de l'equip Honda, va guanyar, però no va poder evitar el títol del sud-africà. En la categoria de Moto2, la victòria va ser per a Sam Lowes (Kalex), davant d'Àlex Márquez, que va aconseguir el seu primer podi després d'una lluita fèrria amb Morbidelli. Alex Rins va ser sisè i és a només un punt de Zarco a la general. La lluita pel títol final entre el català i el francès està sent d'allò més emocionant.