El Sallent va aconseguir una plàcida golejada davant un Roda de Ter que va mostrar molta inexperiència en la categoria.

Després d'uns minuts amb intercanvi d'arribades, el Sallent va aconseguir tenir el control de l'enfrontament i va poder obrir el marcador amb un gol de cap de Sanse a la sortida d'un córner (min 29). El marcador no es mouria més i els jugadors van anar als vestidors amb l'1 a 0.

A la represa, ben aviat Albert Roca va fer el 2 a 0 (min 57) i aquí va ser quan el Roda de Ter va abaixar els braços. Malgrat això, la sentència no arribaria fins al tram final del matx, amb dos gols de Yuti als minuts 79 i 84, quan els de Jordi Capellas jugaven amb deu homes per l'expulsió per doble amonestació d'Aitor Lorca.