L'equip cadet del Bàsquet Manresa, que juga a la competició de Preferent, va encaixar una nova derrota en la visita del Platges Mataró al Complex Esportiu.

A l'inici del partit, els dos equips van mostrar intensitat i un joc molt igualat, que va comportar que al final del primer quart el marcador fos de 15-17 a favor dels visitants. Els manresans no van estar gens encertats al segon quart, temps en què només van ser capaços d'anotar 4 punts i van permetre que els del Maresme s'escapessin al marcador, que a la mitja part mostrava un contundent 19-39.

La reacció del Bàsquet Manresa va arribar a l'estrena del tercer període, en què van fer un parcial de 10-0 i va fer néixer esperances de remuntar el resultat, però el Platges de Mataró no va quedar de braços plegat i va encapçalar un parcial de 0-8 que tornava a deixar les coses tal com estaven. Al començament de l'últim quart, els nois de Manresa sabien que necessitaven mostrar la millor cara per tenir opcions dins del partit.

L'esforç és innegable, però el rellotge va impedir capgirar els 14 punts que els separaven i es va aturar quan el marcador ensenyava el definitiu 57-62 dels jugadors grocs. Els dos equips venien de perdre els seus partits respectius de la jornada anterior. En conseqüència, el Bàsquet Manresa haurà d'esperar-se una jornada més per conèixer la victòria aquesta temporada. La propera jornada la jugarà a la Ciutat Esportiva del Barça per procurar sorprendre el líder de la classificació.