El Vila-real va ratificar al seu estadi contra un fluix Osasuna la bona imatge oferta entre setmana al Bernabéu i ja és quart, a dos punts del líder Reial Madrid, després de guanyar els navarresos per 3-1. El partit no va tenir gaire color i els homes de Fran Escribà van dominar de cap a cap.

El brasiler Pato, Soriano i Sansone van deixar el partit gairebé sentenciat al minut 39 amb un 3-0. El visitant Roberto Torres va retallar diferències al minut 45. L'Osasuna és el cuer amb només dos punts a la seva casella.

Qui manté la tònica de guanyar els partits per la mínima és l'Atlètic de Madrid, que va patir més del previst per superar un Deportivo que va jugar gairebé tota la segona meitat amb deu homes per l'expulsió de Faycal Fajr. El francès Griezmann sentenciava al minut 70. El València va obtenir la primera victòria del campionat en guanyar a Leganès per 1-2. Szymanowski avançava els locals però Nani i Suárez remuntaven.