Amb la intenció que tots els seus equips facin el mateix crit abans de començar els seus partits, el CE Manresa convoca una campanya amb l´eslògan ´Fem un crit valent. Ajuda´ns. Tu també ets Manresa´ per tal de recollir diferents propostes entre els propis jugadors, tècnics, familiars i aficionats en general.

Un crit que ha de tenir la finalitat d´unir, esperonar i reforçar els membres de cada plantilla i el seu cos tècnic abans de l´inici de cada enfrontament, amb una sola veu entre tots els components de l´equipper agafar forces. Per això és vol unificar aquest crit i els criteris que han de seguir els càntics que es proposin són els següents: el crit ha de tenir un mínim de quatre frases, ha d´incloure les paraules Manresa, colors i cor, i ha de tenir bona sonoritat.

Les propostes es poden presentar al correu comunicació@cemanresa.cat o deixar-les impreses a les oficines del Nou Estadi del Congost. La data límit de presentació és el 19 d´octubre; a partir d´aquesta data és triarà i s´anunciarà l´escollida.