El Reial Madrid visita aquesta nit (20,45 h) un Borussia Dortmund llançat i en un estadi on mai no ha estat capaç de guanyar en els cinc partits que hi ha disputat. El Signal

Iduna Park forma part del que és la maledicció alemanya de l'equip blanc i es presenta just quan hi ha l'enrenou per la substitució que va decidir Zidane de Cristiano en el darrer matx de lliga, a Las Palmas, on el Madrid va cedir un empat. En l'equip alemany, hi haurà l'estímul de veure un Marc Bartra en acció que, tanmateix, és dubte per una lesió d'adductors que l'ha afectat els últims dies.

De tota manera, els aficionats tindran la mirada fixada en Cristiano, enfadat i poc encertat a la lliga però que amb un gol de falta davant l'Sporting de Portugal (2-1) va ser qui va encetar la remuntada de fa quinze dies en el debut europeu de la temporada al Bernabéu. Amb 94 gols a la Champions, Cristiano és a prop de ser centenari.

Pel que fa al Sevilla, l'equip de Sanpaoli s'enfrontarà com a local a l'Olympique de Lió després de treure un bon empat del camp de la Juventus en la primera jornada. L'entrenador ha destacat que "és important tenir la possessió però hem de guanyar també pel que fa a l'eficàcia de cara a porteria. No serveix de res dominar si al final no aconsegueixes guanyar". No estarà a punt per jugar Adil Rami.

D'altra banda, el FC Barcelona ha de jugar demà al camp del Borussia Mönchengladbach i en la llista de 20 convocats la novetat és el lateral Aleix Vidal, oblidat per Luis Enrique en les últimes convocatòries. El jugador fa dies que no entra en els plans del seu entrenador, el qual ha preferit, en els darrers partits, donar més protagonisme a Sergi Roberto.

Tot i la presència de Vidal, no és segur ni que jugui ni que sigui entre els 18 inscrits per al partit i pugui seure a la banqueta, ja que podria quedar-se a la grada, amb el tercer porter, Massip.