Castellgalí va acollir diumenge la tercera i penúltima prova del Campionat de Catalunya d'enduro, el Memorial Felipe Higuera i Jaume Ribalta. Sota l'organització del Moto Club Can Taulé, 128 pilots van participar en les diferents categories establertes.

Ramon Quer va ser el dominador de la prova amb la primera posició escratx i òbviament amb el primer lloc en la categoria elit. Enric Francisco, que es va deixar alguns segons en la crono ràpida, va finalitzar en segona posició, mentre que Bernat Cortés va completar les posicions de podi.

En la categoria E125, va haver-hi forta lluita entre el guanyador, Marc Flores, i el segon classificat, Alex Iscla, i es van arribar a fer temps més propis de la categoria elit. Pau Tomàs va tancar les posicions d'honor. Marc Flores és més líder que mai, a falta només d'una prova per tancar el campionat, l'11 de desembre sota l'organització del MC Segre. En júnior open, victòria per a Carles Quer, que va demostrar un altíssim nivell al llarg de la cursa i va fer inútils els esforços de tots els seus rivals.

En la categoria femenina, la manresana Mireia Badia (Motorgas) es va endur la victòria (ha guanyat les tres proves del campionat) i va aconseguir temps dels millors júniors, i Alba Vilaplana va finalitzar segona.