Els Benet Games ja són a tocar. Aquest cap de setmana, Sant Fruitós de Bages i el seu emblemàtic Bosquet acullen aquesta trobada d'esport, natura i música en la seva tercera edició. Enguany, per mitjà d'Ocisport, guanya pes l'esport, tant en el vessant competitiu com més lúdic.

Més de 50 activitats esperen el públic que assisteixi al certamen, d'entrada gratuïta i on es podran veure les innovacions més importants en el món de l'esport i l'oci, així com exhibicions i competicions esportives de primer nivell. Hi haurà un espai d'aventures, amb rocòdroms, tirolines i ponts tibetans, entre d'altres; un espai infantil on els més petits també hi podran dir la seva; un espai de tendències, on els visitants podran provar els esports més moderns i innovadors com el longboard o el tarp surf; un espai crossfit; un espai d'animals, amb cavalls, ponis i gossos; un espai d'aire on es farà l'acte d'inauguració, dissabte a les 13 hores, que consistirà en un salt amb paracaigudes i on durant el certamen es podrà volar en globus; i un espai d'aigua on es podrà fer paddlesurf i un bateig de submarinisme, una de les activitats que el públic ha reclamat després de l'èxit de l'any passat.

A part de totes aquestes activitats, hi haurà competicions de primer nivell, com el Campionat de Catalunya i Espanya de biketrial, dissabte a les 15 hores, el Gran Premi Regió7 contrarellotge en BTT, dissabte a les 16 hores, una pedalada i caminada popular a les 11 del matí, que acabarà amb un arròs al Món Sant Benet, i la cursa Four Factors, en 4 distàncies diferents, que tindrà lloc diumenge a les 10 hores. A més, tot el festival estarà amenitzat especialment per Ràdio Flaixbac, i diumenge a les 13 hores Teràpia de Shock actuarà en concert en l'acte de cloenda del festival. També hi haurà una zona d'exposició on les marques relacionades amb el sector podran presentar el seu producte o servei.

Els Benet Games estaran oberts al públic dissabte de 10 a 20 hores i diumenge de 10 a 15 hores. L'entrada al certamen serà gratuïta, així com algunes activitats, però d'altres s'hauran de pagar amb benets, la moneda del certamen, que és equivalent a un euro i que es podran recollir allà mateix o s'hauran pogut obtenir a partir de diverses promocions.