Amb la intenció que tots els seus equips facin el mateix crit abans de començar els seus partits, el CE Manresa convoca una campanya amb l'eslògan "Fem un crit valent. Ajuda'ns. Tu també ets Manresa", per tal de recollir diferents propostes entre els jugadors, tècnics, familiars i aficionats en general.

Un crit que ha de tenir la finalitat d'unir, esperonar i reforçar els membres de cada plantilla i el seu cos tècnic abans de l'inici de cada enfrontament, amb una sola veu entre tots els components de l'equip per agafar forces. Per això es vol unificar aquest crit, i els criteris que han de seguir els càntics que es proposin són els següents: el crit ha de tenir un mínim de quatre frases, ha d'incloure les paraules Manresa, colors i cor, i ha de tenir bona sonoritat.

Les propostes es poden presentar al correu comunicació@cemanresa.cat o deixar-les impreses a les oficines del Nou Estadi del Congost. La data límit de presentació és el 19 d'octubre; a partir d'aquesta data és triarà i s'anunciarà l'escollida.