Les Torres de Fals van acollir la primera de les cinc proves que integren la copa Canicròs Cor de Catalunya amb finalitats solidàries en totes les curses. En l'estrena, el suport va ser per a ADE (Associació de Defensa dels Èquids); a la matinal es va celebrar el canicròs (diferents modalitats) i, per acabar, es va celebrar una caminada popular de 6 km.

En bike joring, més de 20 participants van córrer amb el seu gos i la bicicleta i, tot i que no era el més important, Víctor Carrasco amb Rona va ser el primer d'arribar a meta, amb un temps de 8 minuts i quatre segons. Albert Subirats amb Hera i Daniel Artero amb Afrodita van copar el podi masculí. Marta Barrufet amb Carmela, amb un temps de 8 minuts i 47 segons, va ser la primera fèmina, seguida de Natàlia Camps amb Ares i Anna Bohigas amb Nuc. En la modalitat de patinet, Marc Molera amb Tronca va arribar el primer, en nou minuts i 50 segons, seguit de David Pararol amb Miru i Zoe i Enrique Vílchez amb Uub.

En canicròs, gairebé un centenar de corredors van participar en la prova, que distingia diferents categories. En l'especialitat de -15 kg, la primera classificada va ser Anna Garcia amb Peca amb un temps de 18 minuts i 21 segons, seguida d'Olga Verdugo amb Koji i Carolina Lauriano amb Luke, mentre que Paco Murillo amb Birra amb 17:42 va ser el primer home, seguit de Juan Manuel Calderón amb Mel i Jordi del Castillo amb Laika. En canicròs júnior, Luis Guilera amb Diva amb 19 minuts i 15 segons va ser el primer home i Núria Parejo amb Bu va ser la fèmina més ràpida amb 23 minuts i 36 segons. En canicròs sènior, Daniel Artero es va proclamar campió amb Ken amb12 minuts i 52 segons, seguit de Marcel Gual amb Gora i Javier Torres amb Lur.

En sènior femení, Lali Masriera amb Hiska va ser la primera, amb 15 minuts i 24 segons, seguida de Marta Bosch amb Gus i Nausica Cornadó amb Leeloo. Olga Álvarez amb Prinsen amb 14 minuts i 16 segons, i Francisco Justicia amb Nazaret amb 14 minuts i 44 segons, van ser els millors veterans.