Amb cor i empenta, el Celtic va sorprendre el totpoderós Man-chester City de Pep Guardiola, empatant a tres gols en un vibrant enfrontament. El 3 a 3 final va impedir l'equip del santpedorenc igualar el rècord d'onze victòries d'un conjunt anglès que ostenta el Tottenham.

Ferit pel 7 a 0 al Camp Nou, el Celtic va sortir enfurismat situant-se 1 a 0 en el marcador amb un gol de Dembele en fora de joc al minut 3; als 12, Fernandinho va igualar la confrontació, però de nou el Celtic es va posar davant amb un gol en pròpia porteria de Sterling (min 20); abans del descans (min 28), Sterling va empatar a dos gols. A la represa, per tercer cop, avantatge local gràcies a Dembele (min 47); i als 55, Nolito va donar un punt al City, que ara es troba a dos del FC Barcelona, el seu proper rival.

L'Atlètic de Madrid, en un partit molt destacat, va guanyar el Bayern de Munic per 1 a 0, amb gol anotat per Carrasco al minut 35. Els de Simeone, fins i tot, es van permetre el luxe de fallar un penal per part del francès Griezmann a la segona part. El partit va ser trepidant entre dos conjunts que volen fer coses importants a Europa.