Stevanja treu la pilota a un contrari i la passa a Stevanja, que regateja per la banda dreta i envia l'esfèrica a Stevanja, que marca gol. L'entrenador, Stevanja, ho celebra.

Aquesta escena que sembla treta d'un acudit es dóna sovint al club croat Vrcevo, que diumenge passat va alinear 10 jugadors amb el mateix cognom, informen avui els mitjans locals.

Aquesta autèntic malson per als àrbitres es deu al fet que 15 dels 22 jugadors d'aquest club de segona regional es diuen igual, publica el diari esportiu 24sata.

"Hi ha partits en els quals hi ha convocats fins a quinze jugadors amb el cognom Stevanja! Tres es diuen Ivan... Diversos són germans, tots tenim algun parentiu", explica l'entrenador, que, per descomptat, es diu Zeljko Stevanja.

Qui va ser president del club fins fa poc compartia també aquest cognom. Segons aquest mitjà, el club té previst fer un pas més i treure al terreny de joc a 11 Stevanja al mateix temps en pròxims partits.

A la localitat de Glavice, d'on és el club Vrcevo, aquest cognom és molt comú. Amb tant Stevanja en el terreny de joc els àrbitres tenen seriosos problemes a l'hora de sancionar els jugadors, donar instruccions i omplir les fitxes dels partits.

Segons 24sata, aquesta endogàmia futbolística és única al món.