La selecció espanyola femenina d'hoquei patins, en la qual hi ha les igualadines Teresa Bernadas (que és la portera) i Maria Díez, ja és a quarts de final en el mundial que es juga a Iquique (Xile). En el darrer partit de la primera fase, el

triomf davant de Sud-àfrica va ser claríssim (11-0), amb dos dels gols aconseguits per Maria Díez. Al descans, el marcador assenyalava un curt 2-0, però ja a la represa les espanyoles ja van estar molt més encertades de cara a gol. En aquest partit, Bernadas no va jugar.

Espanya ha arribat imbatuda a quarts de final, la fase que haurà d'afrontar després de tenir un dia de descans per recuperar forces i continuar amb la seva gran línia de joc i resultats. En els altres partits s'ha guanyat Portugal per 4-0 i la selecció francesa (7-2). El rival en quarts serà Itàlia, a partir de la una de matinada del divendres, hora catalana. Els altres partits de quarts són Argentina-Colòmbia, Xile-França i Alemanya-Portugal.