Demà i diumenge s'organitza a les Comes la desena edició de la Land Rover Party, la trobada dels vehicle de la marca anglesa més multitudinària del país i una gran festa destinada a tots els amants del motor i l'aventura. Amb motiu d'aquest aniversari rodó, enguany l'esdeveniment tindrà 30 vehicles originals de la mítica competició del Camel Trophy, que va ser un dels moments culminants en la història de la marca. Es reviurà una de les imatges més característiques com era la del comboien fila dels vehicles del Camel Trophy, que es va celebrar del 1983 al 2000.

En una conferència que es farà demà, a les 19 hores, i presentada pel conegut periodista del motor i de ral·lis José Antonio Ponseti, els pilots explicaran les experiències i anècdotes recorrent pistes molt dures arreu del món.

La vinculació de les Comes amb el Camel Trophy es remunta a més de 20 anys enrere. S'hi feia la preparació de molts equips, incloent-hi l'espanyol, però a més hi va tenir lloc la competició de caire oficial per triar els equips que es classificaven per a l'aventura.

Durant tot el cap de setmana, participants i visitants gaudiran de gran nombre d'activitats pensades per a grans i per a petits, amb l'esperit familiar que caracteritza aquest esdeveniment.

L'element estrella, però, són pistes 4x4, el patrimoni més gran de la finca, amb els camins adaptats als diferents models Land Rover i al conductors. Més informació a www.landroverparty.com