Potser només hi serà de pas, però el cert és que Miguel Ángel Luque, migcampista de Galera de Gaià, a prop de Navàs, és un reforç de molts quirats per a un Manresa que no renuncia a lluitar per l´ascens a Tercera Divisió. Tot i que el jugador ha signat aquesta mateixa setmana, no es preveu el seu debut aquest diumenge.

Luque, de 26 anys, ha jugat en filials de la Primera Divisió com els de l´Almeria, Atlètic de Madrid i Barça; el futbol base el va fer entre l´Espanyol i el Vila-real. Més recentment ha militat en el Puskás Akadémia a Felcsút (Hongria) i, la passada temporada, al Rapid de Bucarest a Romania.

Aquest curs 2016/17, després de sospesar diferents ofertes internacionals, Luque, va fitxar pel Catania de la Segona Divisió italiana però problemes burocràtics van impedir la seva incorporació. I és que el seu anterior club, l´esmentat Rapid de Bucarest, va fer fallida i, com que ell havia fitxat per tres anys, fins que no es va fer el judici, no va quedar lliure, amb la competició ja iniciada. Luque va tenir una altra oferta igualment de la Segona Divisió italiana, però aquesta la va rebutjar.

«Vinc per ajudar en el que pugui al Manresa. He tingut algunes converses amb el seu president i el veig molt engrescat per estar a la part més alta de la classificació. Això també em motiva a mi». Ha comentat Miguel Ángel Luque, afegint que «el meu representant està treballant en la possibilitat que vagi a jugar als Estats Units d´aquí a uns mesos. Mentre tant, vull estar preparat físicament. Podia haver fitxat per algun equip català de Segona B, però els desplaçaments des de Galera de Gaià són massa llargs i no m´interessa. Va sorgir la possibilitat d´ajudar al Manresa, i aquí estic, amb ganes de donar un cop de mà. A mi no em cauen els anells per jugar en aquesta categoria».