El Red Bull Salzburg del jugador del Pont de Vilomara Jonathan Soriano va caure derrotat al camp del Schalke 04 per 3 a 1. El gol de l'honor dels austríacs el va fer precisament, el jugador bagenc al minut 72, ja sense opció per a la remuntada. L'equip de Soriano va sumar la segona derrota en dos partits a la Lliga Europa i es complica la vida en la competició.

Pel que fa als equips espanyols, el Celta va obtenir la victòria a Balaídos contra el Panathinaikos (2-0) amb gols de Guidetti i Wass als darrers cinc minuts del partit. Els de Vigo van aconseguir el primer triomf de la fase de grups després de l'empat contra l'Standard de Lieja en la primera jornada. Per altra banda, el Vila-real de Fran Escribá no va poder passar de l'empat al camp de l'Steaua de Bucarest (1-1). El darrer representant estatal, l'Athletic de Bilbao, també es va desfer del Rapid de Viena a San Mamés (1-0) i obté els primers tres punts a la competició.