El primer equip de l'Igualada Calaf Grup visitarà avui el Club Patí Vilafranca a les 20.30 hores, després d'empatar el primer partit de l'OK lliga a casa amb el CH Lloret per 4 a 4, on buscarà la primera victòria de la temporada en la competició regular.

L'IHC Calaf Grup va fer l'últim entrenament de la setmana per preparar el partit contra el Vilafranca. El tècnic Ferran López va elogiar el treball que han fet els seus homes: "crec que hem completat una molt bona setmana d'entrenament. Molt intensa i fent un pas endavant tàcticament". Els arlequinats van fer sessió de vídeo i després treball de rematades, contraatacs, i de 4?4. López assegura que tornen a "estar preparats i amb moltes ganes de competir i d'ajustar allò que hem treballat i que la jornada anterior no vam poder controlar. Estic convençut que competirem molt bé i sortirem directes a la victòria".

L'IHC va empatar 4 a 4 a casa davant del Lloret, en un partit en el qual Vives va aconseguir salvar un punt per al combinat arlequinat. El Vilafranca també va assolir un empat, en aquest cas 1-1, però jugant en la pista del Caldes.