Després de dues derrotes en les dues primeres jornades de la competició, amb el CCR Castelldefels (2-4) i la Unión (7-4), el Manresa FS té un altre plat fort avui al Pujolet davant el sempre perillós Escola Pia de Sabadell, un conjunt acostumat a lluitar per les places altes de la classificació. El partit es jugarà a les 18.15 h.

Els sabadellencs han canviat d'entrenador aquesta temporada. S'hi ha incorporat Ernest Cardona, un tècnic amb experiència a l'estranger. La plantilla és força semblant a campanyes anteriors, amb les dues novetats d'Adri (del Rubí) i Mosaab, del Catgas B. En els dos primers partits de lliga, l'Escola Pia ha perdut a Salou (5-3) i dissabte passat va golejar el Barceloneta per 6 a 0; dimarts, l'equip de Sabadell va ser eliminat de la Copa del Rei, on va perdre en la visita al pavelló del CCR Castelldefels (4-2).

Pel que fa al Manresa FS, Jordi Rozas té tots els jugadors a la seva disposició. L'objectiu és sumar el primer triomf, que suposaria una reacció de l'equip a la lliga.