El campionat de biketrial va ser un dels espectacles amb més seguidors

Durant gairebé tota la tarda els participants van demostrar les seves habilitats al públic en les tres zones habilitades

02.10.2016 | 00:00
Un dels ciclistes en el campionat de biketrial en plena maniobra

Ahir es va celebrar el campionat d'Espanya i Catalunya de biketrial en el marc dels Benet Games, una aposta molt encertada dels organitzadors, ja que les proves que passaven els ciclistes servien d'exhibició per al públic que es va desplaçar ahir als Benet Games. Per als neòfits, el biketrial és una modalitat de ciclisme practicada en un circuit d'obstacles naturals o artificials, consistent a recórrer els diferents trams en un temps màxim determinat sense posar els peus a terra. En una prova de biketrial hi ha una sèrie de seccions marcades distribuïdes per un circuit al qual cal fer 2 o 3 voltes. El guanyador és el pilot que obtingui menys punts de penalització al final de la prova. Posar un peu a terra, caure, o excedir el temps límit penalitzen en el resultat final.
Hi havia tres zones habilitades per als competidors, dues zones amb obstacles naturals, com és la part més superior del parc del Bosquet, i una amb obstacles artificials, ubicada a la plaça d'Alfred Figueras. La prova d'ahir era la penúltima del calendari dels Campionats d'Espanya i Catalunya i es van disputar les diverses categories de l'esport. El guanyador en la categoria Elit 20 va ser Armand Mollà, de Motoclub Igualada. En promesa, Jofre Ortuño va ser el primer classificat i Joan Fusalba ho va ser de la categoria poussin. Eduardo Richart, Josep Casablanca i Alan Rovira van guanyar en benjamí, major i minime, respectivament, mentre que Domènec Lladó, Raúl Martínez i Sergio Fernández van ser els primers classificats en júnior, sèenior 20 i sènior 26 respectivament. Vera Barón va ser la millor fèmina.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

Enllaços recomanats: Premis cinema