Quan tot semblava indicar que el Masnou s'emportaria els tres punts, el central Gigi va salvar-ne un al minut 89 rematant dins l'àrea a boca de gol una pilota pentinada per Miki López. Aquesta acció premiava l'esforç d'un Avià que a la segona meitat va dominar molt però que, exceptuant una rematada d'Alejandro al minut 46, gairebé no va crear perill.

El canvi, si els maresmencs haguessin estat una mica encertats a la primera meitat, gairebé haurien pogut sentenciar el partit. I és que els primers 45 minuts dels locals van ser dolents i dels visitants, bons. Ja al minut 7 Yannick va fer una gran aturada en una rematada de Jordi. Al 29 Ballesteros va aprofitar una passada en profunditat davant una defensa avianesa molt avançada per establir un 0-1 que feia justícia amb el que passava sobre el terreny de joc. El domini visitant seguia i al minut 31 Jordi xutava a l'escaire de la porteria de Yannick. Els locals van salvar un punt i d'aquesta manera van sumar el quart empat en el mateix número de partits jugats.