Amb un partit molt destacat, el Berga va superar el que era líder, el Sabadell Nord, i així s'estrena després de quatre derrotes seguides. Els de Joan Prat van fer una gran primera part, malgrat que van ser els vallesans que es van avançar en el marcador (Comellas, min 9). A partir d'aquí, xuts als pals i gols cantats fallats van impedir el Berga marxar amb un marcador favorable al descans, tot i que Sergi Ruiz va fer l'empat al minut 41.

A la represa va continuar la insistència local en atac. L'expulsió del visitant Piñol (min 59) va facilitar les coses tot i que el 2 a 1 no va arribar fins al minut 84, aconseguit per Edu després de rebre una bona assistència de Sua.

Dissabte que ve, el Berga jugarà al camp del Terrassa 1906 on buscarà el segon triomf.