Després de perdre en l'estrena contra el Perfumerías Avenida, el Cadí La Seu va obtenir ahir la primera victòria a la Lliga Femenina contra el Gipuzkoa en un partit molt anivellat que no es va decidir fins al final. El duel anotador entre Meiya (20 punts) i Traoré (25) va acaparar gran part del partit. Les urgellenques, gràcies a la ràpida Arrojo, van començar el partit imposant un ritme alt que el Gipuzkoa contrarrestava amb l'anotació de les seves pivots (15-12 a la fi del primer quart).

Al segon quart el domini local va ser més clar i les donostiarres tenien força problemes per trobar la cistella i el 35-26 amb el que s'arribava al descans deixava ben clara aquesta dada. La reacció visitant va arribar a la segona meitat quan Traoré anotava sense parar. El partit es va equilibrar però la sang freda local al final va ser decisiva.