El Martorell Solvin va debutar a la Lliga EBA amb una victòria molt treballada a la seva pista davant el CB Cornellà, un dels equips amb més potencial de la competició (85-79).

El primer quart del matx va ser molt igualat entre les dues formacions, però en els darrers tres minuts del mateix els jugadors locals van pressionar en defensa, i gràcies a això van poder assolir cinc punts de marge al final del període inicial (26-21). En el segon els martorellencs, que no van poder comptar amb el gironí Guillem Jou (convocat per l'ICL Manresa), Marc Bernadí i Rubén Morales (ambdós lesionats), van realitzar un bon joc col·lectiu, tant en defensa com en atac, i això els va permetre arribar a la mitja part de l'enfrontament amb set punts de marge (50-43).

En l'inici de la segona meitat els visitants van fer una sortida molt forta i es van posar només un punt per sota en l'electrònic. A partir d'aquí, el matx va ser un frec a frec constant, i al final del tercer quart el marcador reflectia un 63-61. En els deu darrers minuts del duel, el Martorell va manar en l'eletrònic, però no es va poder escapar en cap moment del matx, ja que el Cornellà oposava molta resistència. Al final, el partit es va decantar pels jugadors dirigits per Adrià Alonso gràcies a la seva solidesa i l'encert en els tirs lliures. En la propera jornada, el Martorell Solvin visitarà la pista del JAC Sants barceloní, que va caure a Salt en aquesta jornada (82-77). El matx es posarà en marxa el proper diumenge 9 d'octubre a partir de la una del migdia.