Des de divendres fins ahir, a les pistes del Club Tennis Manresa hi ha tingut lloc l'onzena edició del Trofeu Isa Muro per a parelles de veteranes. La participació total ha estat de 28 parelles i ahir al matí es van celebrar les finals respectives en les tres categories establertes, segons les edats de les jugadores que hi participen. Com en els anys anteriors, Miquel Villegas ha estat el jutge àrbitre principal d'aquest torneig ja molt consolidat.

En el grup de les jugadores més grans, de 55 anys en endavant, la final a van guanyar les jugadores Beatriz Escribano i Carme Estrada, jugadores de l'Egara de Terrassa, les quals no ho van tenir fàcil per derrotar la parella Royo-Arbues, en uns parcials de 5-7, 6-1 i 10-3.

En categoria de més de 45 anys la victòria va correspondre a una altra parella de l'Egara, en aquest cas integrada per Karina Herms i Carmina Gispert que va derrotar en la final a Call-Llúria gràcies als parcials de 6-0 i 6-4. Finalment, en el grup de les jugadores més joves, les majors de 30 anys, el triomf fa correspondre a dues tennistes del CT Badalona, la Carme Ferreras i Zaida Garcia que van batre d'una forma clara Carcelén i Mateo per parcials de 6-1 i 6-2.

El torneig recorda a qui va ser una estimada jugadora, integrant dels equips de veteranes en el CT Manresa, Isa Muro. Des que es va encetar el torneig el patrocinador princpal ha estat l'empresa Firma amb Josep Alsina al capdavant. El torneig compta amb el suport de la Federació Catalana de Tennis i de l'ajuntament de Manresa que va tenir present en el lliurament dels premis al regidor d'esports, Jordi Serracanta. Dissbate a la nit es va fer el sopar de les paticipants en el restaurant Match Point.