Lluís Vall, de Gironella, i amb experiència al Club Patí Lluçanès, i Judit Subirana, d'Olvan, seran les cares visibles del Club Patí Berguedà, entitat que va ser presentada ahir al pavelló municipal de Gironella amb la presència de la regidora d'Esports local, Maria Àngels Sallés.

Segons Lluís Vall, "aquesta nova entitat vol donar cabuda als patinadors federats perquè així pu-guin ser avaluats. En agradaria establir una xarxa a la comarca amb a una Gironella per als joves de Casserres, Olvan, Puig-reig, Berga i de Gironella i una altra a l'alt Berguedà, aprofitant la gran acceptació que hi ha a Sant Jordi de Cercs. Fins ara ja hi havia oferta a les escoles de patinatge artístic com a extraescolar, però ara volem fer un pas endavant i participar en les competicions de caràcter comarcal, i omplir el buit que va deixar el Club Patí Berga".

Vall ha afegit que "hem aprofitat que al pavelló de Gironella s'ha descongestionat molt per la desaparició del futbol sala. Les activitats es faran els dilluns i divendres de 2/4 de 5 de la tarda a 2/4 de 8 del vespre amb tres grups, els d'ESO, els de 3r a 1r d'ESO i els més petits d'iniciació. Qui hi estigui interessat pot adreçar-se directament al pavelló qualsevol dels dos dies que fem activitats per formalitzar la matrícula".