La Festa de l'Esport de Sant Vicenç de Castellet va reconèixer els millors esportistes de la temporada 2015-16 en una vetllada molt concorreguda a la sala de Cal Soler. El ballarí Arnau Planell va ser escollit com a millor esportista i el Club Natació Castellet es va endur el premi de millor entitat, coincidint amb el 50è aniversari. Planell suma diferents reconeixements a escala catalana i internacional i és component de la companyia Rookies of Barna. Les Festa de l'Esport de Sant Vicenç també va distingir Xavier Bargalló com a millor entrenador pel seu paper de tècnic al CN Castellet.

El jurat va destacar tres formacions en la categoria de millor equip que va ser compartida pel preinfantil del Club Bàsquet Castellet, el juvenil del Club Esportiu Futsal Vicentí i l'infantil del Club Taekwondo Castellet. En paral·lel, el premi per al millor esportista veterà (+40 anys) va ser per a Mercè Magem Prat, del Club Natació Reus Ploms, i la millor esportista promesa (de 12 a 17 anys) va ser el jugador del FC Barcelona Pol Vilaseca. En categoria infantil (menys de 12 anys) el vencedor va ser Gianni Subirana, del Club Taekwondo Castellet.

La regidora d'Esports de l'Ajuntament de Sant Vicenç també va destacar nombroses persones vinculades a les entitats del municipi. Més enllà de la distinció al Club Natació Castellet pel seu 50è aniversari també van ser guardonats Marga Vivianne i Neus Montoliu, del Gimnàs Municipal, Josep Martí, del Club Natació Castellet, Alba Luna, del Club Karate Sant Vicenç, Ricard Gomis, Joan Gorgas i Jordi Guardiola, del Centre Excursionista Sant Vicenç i els entrenadors i delegats del Club Esportiu Futsal Vicentí.