Gironella va rebre diumenge la quarta prova de la temporada del Campionat de Catalunya de Trial, organitzada pel MC Baix Berguedà. Aniol Gelabert va vèncer en la categoria màster. Va fonamentar el triomf en la primera volta. En la segona, Gelabert va administrar el seu avantatge, i va fer inútils els intents de Marc Riba i de Gabriel Giró, que finalment van ser segon i tercer.

Jordi Ramonet va pujar a l'esglaó més alt del calaix en promo. Va vèncer amb només dos peus, curiosament un en cada volta, i en la zona 8; Miguel Zepillo va finalitzar segon i Albert Ràfols va completar les posicions de podi.

El pierenc Pol Mediñà va guanyar la tercera cursa consecutiva en promo125. Tan sols Carlos Brines, en la primera volta, va ser capaç de plantar-li cara i va acabar segon davant de Gerard Trueba.

En l'apartat de fèmines, primera posició per a la pilot Berta Abellán, que amb aquesta victòria ja acaricia el títol. Elisabet Solera va ser segona i Neus Murcia, tercera.

Andreu Bou, en la categoria open, es va endur una meritòria victòria, davant d'Asier Zurbano i Jordi Roquet. En open 125 victòria incontestable d'Adrià Mercadé, seguit de Ricard Caellas, líder de la categoria, i d'Oriol Giró. Pel que fa a les noies, Mireia Lozano va guanyar la partida a Maria Feliu. La categoria base va tenir com a protagonista Higo de Oliveira, que es va imposar per un estret marge a Francisco Molins; el pilot del MC Baix Berguedà va haver de remuntar després d'un mal inici, en què Molins es va mostrar superior.

En base 125, la victòria va tornar a recaure a mans de Roger Casas, que de moment ha guanyat totes les proves del campionat; Nil Miquel i Pol Moreno van completar el podi. En l'apartat de fèmines, bona actuació de Leire Rodríguez, que va completar la segona volta amb un meritori resultat.

Pel que fa els resultats dels pilots més veterans, victòria de Ramon Caellas en open+50, d'Antoni Ramonet en promo+50, i de Joan Miquel en promo+30