El primer equip femení de l'Igualada Hoquei Club es va desfer diumenge de l'HC Palau per 4-1, i va aconseguir els tres primers punts de la temporada en la segona jornada de la Nacional Catalana. En la primera, el partit contra l'Olesa va quedar suspès per la pluja. Les de Jacob Compte van fer un bon partit davant d'un complicat rival. A la primera part, les de l'Anoia van avançar-se amb un gol de Laura Torres (1-0). El resultat podria haver estat ben diferent abans del descans, però les porteres dels dos equips ho van evitar.

A la represa, l'equip palauenc va empatar el matx, mitjançant Gemma Martínez. Però, la reacció local no es va fer esperar. Sheila Torres primer i Elba Garreta després van tranquil·litzar l'afició amb el 3 a 1. El gol definitiu el va fer Laura Torres al darrer minut.