Aquest proper dissabte a partir de les vuit del vespre tindrà lloc a la Sala Auditori de Mont-Àgora la primera Gala de l´Esport. Enguany s´ha canviat el tradicional format de sopar-gala, i des de la regidoria d´Esports s´ha apostat per escurçar l´activitat i limitar-la a una gala on es reconeixeran els millors esportistes del municipi. En acabar la gala hi haurà un pica pica per als assistents al vestíbul de Mont-Àgora.

En primer lloc es farà el lliurament del premi als finalistes escolars. En aquesta categoria són finalistes Marina Reche i Iveth López (AMPA Escola Antoni Gaudí); Nahiala Rivas i Marc Manrubia (AMPA Escola Garcia Lorca); Queralt Mateu i Iker Gil (AMPA Escola Montbou) i Anna Bernadí i Nacho Fajardo (AMPA IES Montbui)

A continuació es lliurarà el premi als finalistes foranis, que en aquesta ocasió són l´especialista en curses de muntanya Sheila Avilés (CAI); la jugadora del primer equip del Club de Futbol Igualada Mariona Marsal; la competidora de Taijitsu del Budokan Vilanova Duna Marchante; el jove nedador del Club Natació Igualada Alex Varea; el jove aleví del CE Manresa Izan Ruiz; el veterà llençador i tècnic del Club Atlètic Igualada Josep Maria Lagunas i el migcampista del primer equip del CE Manresa de Primera Catalana Bernat Benito.

Tot seguit es repartiran les distincions als finalistes d´entitats, que en aquesta ocasió són Hugo Grau i Rubén Cuevas (Futbol Sala Montbui), David Guerra i Pau Ribas (UE Sant Maure), Joan Ambrós i Pau Trenado (Club Tennis Montbui), Matías Blanco i Luis Sanchís (Club Tennis Taula Montbui), Jéssica Martínez i Shaiel Del Pino (Club Handbol Montbui), Ayla Jaéni Paula Mula (Club Esportiu Montbui), Pau Torras i Guillem Ribas (Hoquei Club Montbui), Jordi Pérez i Jesus Parra (Club Petanca Montbui). També és finalista Luis Luque (Club Agility Montbui); pel Moto Club Montbui Mireia Conde, Joan Miquel Llorach i Lluc Miquel Saez. I pel Club de Futbol Montbui Dani Martínez i Youssef El Alami.

Més de 400 persones està confirmat que assistiran a aquesta I Gala de l´Esport, omplint de gom a gom Mont-Àgora. Cal recordar que l'assistència no és oberta a tothom sinó que cal una invitació per a assistir-hi.