La selecció espanyola de futbol s'enfrontarà aquest vespre a Torí (20.45 h) a la selecció d'Itàlia. El clàssic europeu, corresponent a la classificació per al mundial de Rússia 2018, viurà un nou capítol de rivalitat amb el lideratge del grup G en joc. La nova Espanya de Julen Lopetegui buscarà venjar-se de l'eliminació que va patir contra Itàlia als vuitens de final de l'Eurocopa de França 2016 (2-0).

Tres mesos després, es retroben dos equips amb moltes novetats pel que fa a banquetes, relleus generacionals, etc. Espanya continua apostant pel seu estil i espera la combativa Itàlia, que tant la va fer patir a París. Lopetegui té clar que el seu porter titular serà David De Gea, i sembla que també té definida la defensa amb la tornada de Carvajal al lateral dret, juntament amb Ramos, Piqué i Jordi Alba. Sergio Busquets, que no està passant per un bon moment amb el Barça, també té el seu lloc assegurat. Els més ben posicionats per acompanyar Busquets són Koke i Iniesta. Als extrems, Vitolo i David Silva tenen molts números de sortir d'inici, mentre que el gran dubte es planteja en la punta d'atac entre Álvaro Morata i Diego Costa

Després de les victòries davant Bèlgica (0-2) i Liechtenstein (8-0), la Itàlia del nou entrenador, Giampiero Ventura, representa el primer gran examen per a Lopetegui.