La selecció espanyola vol assaltar el lideratge del grup G de la classificació europea per al mundial del 2018, i per fer-ho haurà de derrotar la selecció albanesa en un matx que es jugarà a partir de les 20.45 hores a Shkodër i serà televisat en directe per La 1.

Albània és una selecció que està en creixement, tal com demostra la seva participació en l'Eurocopa d'enguany i les dues victòries davant Liechtenstein (0-2) i Macedònia (2-1), que li permeten ocupar el primer lloc per davant de dues potències com Espanya i Itàlia, que van empatar dijous (1-1) i tenen 4 punts.

És probable que el tècnic basc Julen Lopetegui faci canvis a l'equip respecte al matx amb els italians. Nacho Fernández o Nacho Monreal rellevaran el lesionat Jordi Alba al lateral esquerre. Ramos i Piqué seran els centrals i Sergi Roberto podria ocupar el lateral dret. Al mig del camp es preveuen menys canvis, ja que Busquets, Iniesta i Silva són fixos als esquemes de Lopetegui, i Koke ha estat titular els tres darrers partits. A la davantera, Morata és el favorit en detriment de Diego Costa, mentre que homes com Nolito, Lucas Vázquez i Callejón podrien acompanyar el madridista.