L'Igualada Calaf Grup, que durant aquest mes d'octubre vestirà de color rosa en homenatge a la lluita contra el càncer de mama, va estar a punt de donar la sorpresa contra el potent Reus Deportiu, però un afortunat gol de Joan Salvat no els va donar la satisfacció de cantar la primera victòria. Els homes entrenats per Ferran López van fer prou mèrits per obtenir el triomf. El partit va començar amb el gol roig-i-negre per obra d'Álex Rodríguez en una acció de contracop al minut 6. Elagi Deitg va encadenar un parell de bones aturades i va evitar el 0-2, com per exemple un penal aturat al minut 7.

Això va donar confiança als seus companys, i l'argentí Emmanuel García va empatar amb un espectacular gol al minut 10, però altre cop Rodríguez va aturar l'alegria local al 17. Malgrat els petits desajustaments defensius dels anoiencs, l'Igualada se'n va sortir prou bé en atac, i just abans del descans, altre cop García va empatar.

Amb la mel als llavis

La segona meitat dels homes de Ferran López va ser prou bona i van saber controlar les grans individualitats reusenques. Sergi Pla va marcar el 3-2 i va deixar la victòria a tocar, però Joan Salvat, 5 minuts abans del final, va establir el 3-3 definitiu aprofitant una jugada un xic embolicada davant la porteria d'Elagi Deitg. Aquesta acció va deixar els anoiencs un xic freds amb el triomf a tocar. La següent aturada del particular Tourmalet igualadí serà el proper dimarts a les nou de la nit a la pista d'un Vic que amb només un punt obtingut també és a la zona baixa de la taula classificatòria.