El Manresa ha encaixat un parcial de 3 a 0 en els primers deu minuts a Vic per acabar perdent 4 a 2. Els locals han tingut una gran arrancada i, sobretot, una gran efectivitat. Peque ha obert el marcador de falta directe (min 3); Valls ha fet el segon després de rebre una bona assistència (min 7); i Joel, de vaselina, marcava el tercer (min 10). Amb un resultat tant desfavorable, els manresans han tingut dificultats per refer-se i, quan semblava que ho havien aconseguit, estirant les línies, ha arribat el quart gol local, obra del veterà davanter Puigdesens a la mitja hora de joc. El 4 a 0 abans del descans deixava pràcticament sentenciada la confrontació a Vic.

El Manresa ha intentat acabar dignament i ho ha aconseguit a la represa. Dani Fernández ha fet tres canvis d´una sola tacada entrant Jonny, Dani Muela i el debutant Luque. Precisament ha estat aquest darrer jugador el que ha pogut punt de fer el 4 a 1 amb un xut que ha anat a fora fregant el pal (min 55). Al minut 71, una bona triangulació entre Luque i Dani Muela ha acabat amb el 4 a 1, el primer gol que marca Muela aquesta temporada. Vuit minuts després, Javi Rebolloha ha fet el seu sisè gol i donava una certa emoció a la recta final del partit. Una emoció que hauria pogut ser més intensa si un xut de Roger Peña al minut 86 no hagués topat amb el pal de la porteria defensava per Reig.

Després de tres derrotes consecutives, el Manresa rebrà diumenge que ve el Farners, un equip que va ser capaç, dissabte, d´empatar amb el líder Horta.