Les patinadores del Club Patinatge Artístic Olot es van proclamar campiones del món per desena vegada, i ho van fer en la modalitat de Grup Xous Gran, en el mundial que es va disputar fins ahir al municipi italià de Novara.

Tot i els problemes que van tenir amb la pèrdua d'alguns equipatges, les noies del club olotí van actuar amb la seva brillantor habitual en l'espectacle Get me Out of there, i van obtenir la medalla d'or amb registres de rècord, com ara cinc 10 en puntuació B.

El subcampionat mundial se'l va endur un altre conjunt català, el Club de Patinatge Artístic Girona, que mai havia assolit la medalla de plata. Les gironines van fer una gran posada en escena amb el xou Midnight, però una caiguda els va descomptar 0,2 en puntuació B i els va impedir lluitar per l'or.

El bronze va ser per al combinat italià Diamante. Per la seva banda, les noies del CEP El Masnou van ser cinquenes i van completar una molt bona jornada per al patinatge català. Amb aquestes dues medalles, la delegació espanyola tanca el mundial amb cinc metalls, un or, una plata i tres bronzes.