Els dos equips tarragonins de Segona Divisió van obtenir ahir sengles empats. El Reus Deportiu va sumar un punt a casa contra el Tenerife (0-0), i el Gimnàstic de Tarragona va fer el mateix en la seva visita a Elx (4-4).

Els reusencs no van poder marcar en un matx vibrant, especialment a la segona part, quan qualsevol dels dos equips es podria haver endut el triomf, ja que els locals van desaprofitar moltes ocasions de gol clares i els visitants van fallar un penal mitjançant Lozano. Per la seva banda, el Nàstic va empatar amb l'Elx en un duel ple d'alternatives en el marcador. López va avançar els tarragonins al minut 12, però els locals van remuntar amb dos gols de Nino i un de Matilla. Els catalans es van tornar a posar al capdavant amb tres dianes més abans que Dorca establís el 4-4 definitiu.