Solsona escalfa motors per rebre el proper 6 de novembre la segona edició de la cursa Passos de Gegant, un esdeveniment esportiu ideal per als amants del trailrunning que uneix diversos municipis de la comarca del Solsonès. L'exigent cursa començarà al portal del castell de la vila episcopal, travessarà el mateix carrer del Castell, artèria principal de la vila, i passarà per diversos punts emblemàtics de la comarca: el castell de Lladurs, l'ermita de Sant Martí i la parròquia de Santa Maria.

Enguany la cursa presenta dues modalitats, la marató, que s'iniciarà a les 8 del matí, i la cursa de 16 quilòmetres, que començarà a les 10. Ambdós traçats transcorren entre corriols, pistes forestals i trialeres travessant boscos frondosos de gran riquesa vegetal. Tots els interessats a participar a l'esdeveniment poden formalitzar les seves inscripcions a través de l'enllaç: https://passosdegegant.com/inscripcions/. Amb motiu de la cursa i com a novetat d'enguany, també se celebrarà la fira Sportest, que tindrà lloc el dia previ a la prova, el 5 de novembre, de les 10 a les 17h, a la sala polivalent de Solsona.

La fira vol ser un punt de trobada dels expositors, que no només volen donar a conèixer els seus productes esportius sinó que també volen que el públic els conegui de primera mà per tal de comprovar-ne la qualitat. Al llarg de la jornada també hi haurà xerrades, col·loquis i presentacions de productes, que s'emmarcaran dins la citada fira.