El director del diari esportiu As, Alfredo Relaño, va demanar perdó ahir al central del Barça, Gerard Piqué, per acusar-lo d'haver-se tallat les mànigues de la seva samarreta amb la intenció d'evitar lluir el rivet de colors de la bandera d'Espanya. La notícia va córrer ràpidament per les xarxes socials i els judicis de valor negatiu cap a Piqué van anar augmentant en qüestió de segons. No obstant això, uns minuts després es confirmava que les acusacions no eren certes, ja que les samarretes de màniga llarga que sempre utilitza el defensa català no porten el brodat amb els colors de la bandera a diferència de l'equipació de màniga curta. Per tot això, Relaño va disculpar-se ahir en un editorial on reconeixia l'error i va demanar perdó a Piqué.

Relaño va oferir disculpes al central per la "lleugeresa amb què durant vint minuts aquest diari es va fer ressò, en la versió digital, de l'agitació a les xarxes socials". Relaño desitja que Piqué es repensi l'adéu a la selecció "com ha fet Leo Messi".

Els efectes d'aquesta polèmica van provocar que el central del Barça anunciés diumenge que abandonarà la selecció espanyola després del Mundial de Rússia 2018. Piqué va prendre la decisió a la zona mixta després del partit contra Albània. "Ho he meditat molt i em sento així. Em cansa que es dubti del meu compromís. El Mundial de Rússia serà l'última competició a la selecció i espero viure'l amb moltes ganes".

Piqué se sent rebutjat per l'afició i no es talla a expressar-ho. "Sé que no he estat ben rebut aquests anys, tot i que ho dono tot i ho segueix-ho donant, òbviament hi ha gent que considera que és millor que no hi sigui. Estic molt il·lusionat amb el projecte de Julen, ens donarà moltíssim, per això seguiré fins al mundial. Hem començat i acabarem junts", va afegir el jugador, que davant d'Albània, amb el triomf per 0-2, va jugar el seu 86è partit com a internacional.

Piqué parla de Ramos

Joan Piqué, el pare del jugador, va sortir ahir en la seva defensa, mostrant públicament el suport a la decisó que ha pres el seu fill i a les seves declaracions quan va acabar el partit. Amb "chapeau" s'hi va referir Joan Piqué, que va ser a la presentació del llibre de Johan Cruyff a Barcelona.

La cadena de televisió catalana TV3 va emetre un avançament de l'entrevista a Piqué per al programa Fora de sèrie de dijous. Unes declaracions en què el central del Barça mostra les seves impressions sobre l'ambient que hi ha al vestidor de la selecció. Al vídeo es veu com l'entrevistador, el periodista Jordi Basté, demana a Piqué per la relació dels jugadors del Barça amb els del Madrid. "Hi va haver un moment complicat, però ara mateix la relació és bona. Hi ha el costum de reunir-nos tots a l'habitació del capità. Hi anem 12 o 15 jugadors". Sobre la relació que té amb Sergio Ramos afirma que "és molt bona. Ell és el capità i ens reunim a la seva habitació". Ramos s'estarà sis setmanes fora de joc per l'esquinç de grau dos que es va fer al genoll esquerre, a Albània.