Manuela Carmena, alcaldessa de Madrid, i Florentino Pérez, president del Reial Madrid, van presentar ahir a l'ajuntament de la capital l'acord per "impulsar el projecte de modernització de l'estadi Santiago Bernabéu i la millora del seu entorn urbà". Així ho va manifestat l'alcaldessa durant una roda de premsa al consistori juntament amb Florentino Pérez.

La remodelació de l'estadi, que podria començar al llarg del 2017, segons va dir Florentino Pérez, suposarà una "espectacular transformació" del Santiago Bernabéu, que es convertirà en "una icona emblemàtica de la ciutat i una demostració de la força de la capital". Les línies bàsiques de l'acord assolit entre l'Ajuntament i el club són una millora de l'entorn urbà sense augmentar l'edificabilitat i una nova imatge i millor funcionalitat de l'estadi. El pla especial presentat es tradueix en una millora integral dels més de 15.000 metres quadrats de superfície que envolten l'estadi i que inclouen la creació d'un nou espai enjardinat d'ús públic.

El cost de la remodelació serà del voltant de 400 milions d'euros i Florentino va confirmar que hi haurà naming a l'estadi, el nom d'una empresa que finançarà la remodelació a canvi d'afegir el seu nom a la façana al costat del de Santiago Bernabéu.